Aanmelden voor een workshop? Dat kan hier =) 

Leuk dat je een kijkje komt nemen! En vooral heel leuk dat je interesse hebt in het volgen van een workshop bij STUDIO LYNKO op de open avonden in 'T Handelshuys in Uden. Het aanmelden gaat als volgt. Je boekt op deze pagina je workshop datum en tijd om er zeker van te zijn van een plekje op deze datum. Op de dagen zelf zal het nog mogelijk zijn om een plekje te kunnen boeken maar VOL = ook echt VOL. Dus wil je zeker zijn van je plek boek hem dan op tijd. De groepjes zullen niet groter zijn dan 8 personen en op deze avond is het wel belangrijk dat je de basis van het haken al kent (o.a losse, vaste en stokjes) deze techniek ga je zeker nodig hebben.

Uitverkocht

Workshop kerstballen haken

€ 24,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Workshop kerstballen haken

€ 24,95

In heel de maand december (tot kerst) zetten wij onze deuren open op de donderdag avonden in 'T Handelshuys. Ook wij van STUDIO LYNKO doen mee aan deze avonden en organiseren een leuke workshop!

Heb jij al helemaal zin gekregen en doe je graag mee? 
meld je dan snel aan op een van onze datum's.

De workshops worden gehouden op donderdag avond van 19:00 tot 21:00 uur. We gaan in deze tijd aan de slag met een begin te  maken van een kerstbal. 

 

Wat zit er allemaal inbegrepen bij deze workshop? 

Wij zorgen op deze avond voor de materialen onder andere voor diverse kleuren katoen, oude kerstballen, haaknaalden en haakpatronen. En natuurlijk wat lekkers en wat te drinken! Na afloop van de workshop krijg je een klein boekje met haakpatronen mee naar huis zodat je thuis zelf nog lekker aan de slag kan gaan. 

Max aantal deelnemers is 8 personen op een avond. Je kan op de avond zelf nog aanschuiven (2 plaatsen blijven open). 

Locatie: Udenseweg 2, 5405 PA Uden.

 

Heb je geen zin in een haakworkshop maar wel in een open avond vol leuks? Kom dan zeker een kijkje nemen op donderdag 1,8,15 of 22 december van 18:00 tot 21:00 uur.