Helaas kunnen er op dit moment geen workshops gegeven worden. In 2021 staan wij weer voor je klaar!

Workshop

Op zoek naar een leuke creatieve workshop?

-Kom je kennis maken met een nieuwe techniek-

Agenda.


HAKEN DE BASIS

Kosten workshop: 

Vanaf €29,95

(prijzen zijn incl. materiaal)

Heb jij altijd al willen leren haken? Hoe leuk is dit! Ik leer je graag de basis van het haken. In deze les ga je aan de slag met de basis. In twee uur tijd leer je losse, vaste en stokjes haken. En ga jij naar huis toe met je eerste project.

Na het volgen van deze basisles kun je mee gaan doen met de gevorderde lessen. Heb jij al ideeën wat je graag zou willen maken? Knuffels, mutsen, kleding, decoratie enz...


MACRAMÉ DE BASIS

Kosten workshop: 

€29,95

(prijzen zijn incl. materiaal)

Zie jij ook overal van die mooie geknoopte werken? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? Doe dan een keertje mee aan een van onze macramé workshops. In een paar uur tijd leer jij de basis knopen van het macrameeën.  Je gaat tijdens de workshop een plantenhanger knopen met dede knopen die je geleerd hebt uit die les.Ik Linda van LYNKO geef creatieve workshops in 't Handelshuys in Uden. In mijn eigen atelier leer ik je de basis van het haken, breien en macrameeën. Wij zien je graag een keertje bij LYNKO voor het volgen van een van onze creatieve workshops. We hebben een wisselend programma en onder begeleiding goed te volgen ook voor de mensen zonder enige ervaring.  Wij werken dus met verschillende technieken en materialen. We hebben groepjes van 2 tot max. 6 personen. Tijdens de workshop zal er koffie en thee geschonken worden en krijg je ook wat lekkerst erbij. Prijzen workshops zijn incl. materialen (als dat niet is staat dit erbij). 

LET OP! de workshop is bevestigd na betaling
Voorwaarden workshops:
Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via ons zelf geeft wel recht op retour van het geld.

Andere locatie?
Op locatie (let op! alleen begaande grond of er moet een lift aanwezig zijn dit ivm rolstoel/ slecht ter been) Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.


Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op

06 – 53501498 of stuur je vraag naar info@lynko.nl