Workshop

Op zoek naar een leuke creatieve workshop?

-Kom je kennis maken met een nieuwe techniek-

Agenda.


Kosten workshop: 

Vanaf €29,95

(prijzen zijn incl. materiaal)

Hoe leuk is dit? Een eigen haakwerk en Helemaal zelf gemaakt!

 

In deze les ga jij aan de slag met de basis. In twee uur tijd leer jij losse, vaste en stokjes haken en ga jij naar huis met tal van leuke projecten die jij naar het volgen van de cursus met een gerust hard aan kan beginnen.

 

Na het volgen van de basis kun je mee gaan doen met de gevorderde lessen. 

Heb jij al ideeën? een sjaal, een knuffel, een muts, een kleed of nog wel veel meer?  


Doe je mee met de workshop macramé? In een paar uur tijd leer jij de basis van het knopen. Je knoopt samen met andere cursisten een leuke plantenhanger met de geleerde knopen. Eind van de workshop ga jij naar huis toe met een mooie geknoopte creatie door jou zelf!

Het is mogelijk om extra garen bij te bestellen zodat je na deze workshop meteen thuis aan de slag kan gaan. 

Kosten workshop: 

€29,95

(prijzen zijn incl. materiaal)


Linda van LYNKO geeft creatieve workshops in T' Handelshuys in Uden. Wij zien je graag een keertje bij LYNKO voor het volgen van een creatieve workshop. De workshops zijn zeer divers en onder begeleiding goed te volgen ook voor mensen zonder ervaring. Wij werken met verschillende technieken en materialen. Gemiddeld aantal cursisten is tussen de 2 en 6 personen. Tijdens de workshop zal er koffie en thee geschonken worden en krijg je wat lekkers erbij.

Opgeven kan via: info@lynko.nl of telefonisch: 0653501498

De workshop is bevestigd na betaling
Voorwaarden workshops

Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via ons zelf geeft wel recht op retour van het geld.


Waarom LYNKO?

Tevreden klanten, al veel workshops gegeven, wij zijn door heel Nederland te boeken, unieke en hippe workshops, je hebt geen ervaring nodig, de workshops gaan met de seizoenen mee.

 

Andere locatie?

Op locatie (let op! alleen begaande grond of er moet een lift aanwezig zijn dit ivm rolstoel/ slecht ter been) Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.


Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op
06 – 53501498 of stuur je vraag naar info@lynko.nl