Op zoek naar een leuke

creatieve workshop?

-Kom je kennis maken met een nieuwe techniek-

Yes we gaan weer van start! En wij hebben daar heel veel zin in!

Heb jij altijd al willen leren macrameeën? Dan is dit je kans!

De lessen duren 2 uur tot 2,5 uur per les. Je leert de basis van het knopen. Na deze basis gaan we aan de slag met de plantenhanger. En ga je einde van de les naar huis met een eigen gemaakte plantenhanger en een hoop geleerde knopen.

Heb je de smaak te pakken? Je kan tijdens de les ook garen aanschaffen bij ons (of bestellen). 

de groepjes zijn nooit groter dan 6 personen. Een workshop gaat door bij minimaal 2 personen. Een plekje reserveren kan hier.


Ik Linda van LYNKO geef creatieve workshops in 't Handelshuys in Uden. In mijn eigen atelier leer ik je de basis van het haken, breien en macrameeën. We hebben een wisselend programma en onder begeleiding goed te volgen ook voor de mensen zonder enige ervaring.  Wij werken dus met verschillende technieken en materialen. We hebben groepjes van 2 tot max. 4 personen.  LET OP! de workshop is bevestigd na betaling 

Voorwaarden workshops:
Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via ons zelf geeft wel recht op retour van het geld.

We hebben een tal van Corona regels die als het goed is bij iedereen bekend zijn. 
- was vaak en goed je handen -
- Houd 1,5 meter afstand van andere -
- Blijf thuis met klachten -