Workshop

Op zoek naar een leuke creatieve workshop?

Kom je kennis maken met een nieuwe techniek?

Het leuke van alles is dat je geen enkele ervaring nodig hebt om deel te kunnen nemen aan een van onze workshops. Daarnaast is het niet nodig om creatief te zijn. Ik help je mee door heel het traject wat wij gaan belopen en ondersteun je waarbij jij hulp bij nodig hebt. 

agenda.

Een leuke workshop waarbij je met je handen een deken breidt in nog geen 2,5 uur tijd. Kun je niet breien, geen probleem iedereen lukt het zonder enige ervaring. De deken gaat gemaakt worden met lontwol. Tijden de workshop maak je een deken van ongeveer 100X150cm 

 

Wil jij een grotere deken? Tegen een meerprijs kan er extra wol worden gekocht. Geef dit voor de workshop door aan ons.

Kosten workshop: 

Vanaf: €84,95 (basis kleur) of

€94,95 (kleur naar keuze zie kleurenkaart)

(incl materiaal)

 

Beschikbare datums XXL breien:

14, 22, 30

Januari 

19:00 tot 21:00


Hoe leuk is dit? Een eigen haakwerk en Helemaal zelf gehaakt! In deze les ga jij aan de slag met de basis. In twee uur tijd leer jij losse, vaste en stokjes haken en ga jij naar huis met tal van leuke projecten die jij naar het volgen van de cursus met een gerust hard aan kan beginnen. Na het volgen van de basis kun je mee gaan doen met de gevorderde lessen. 

Heb jij al ideeën? een sjaal, een knuffel, een muts, een kleed of nog wel veel meer?  

Kosten workshop: 

€29,95

(incl materiaal)

Beschikbare datum's haken :


7, 9, 15, 21, 23, 28, 29

januari
19:00 tot 21:00


Doe je mee met de workshop macramé? In een paar uur tijd leer jij de basis van het knopen. Je knoopt samen met andere cursisten een leuke plantenhanger of kleine wandhanger met de geleerde knopen. Eind van de avond ga jij naar huis toe met een mooie creatie gemaakt door jou zelf!

Het is mogelijk om extra garen bij te bestellen zodat je na deze workshop meteen thuis aan de slag kan gaan. 

Kosten workshop: 

€29,95

(incl materiaal)

 

Beschikbare datum's macramé: 

Geen datum's beschikbaar.


Gebruik de code "KERSTSPECIAL" om u korting te ontvangen van €9,95.

De code is alleen in te leveren bij workshops vanaf €29,95.

De code kun je gebruiken tot  31 januari 2020.  


Linda van LYNKO geeft creatieve workshops in T' Handelshuys in Uden. Wij zien je graag een keertje bij LYNKO voor het volgen van een creatieve workshop. Vanaf 3 personen zal de geplande workshop doorgaan. Vanaf 4 personen is het ook mogelijk om een eigen datum af te spreken op een andere dag. De workshops zijn zeer divers en onder begeleiding goed te volgen ook voor mensen zonder ervaring. Wij werken met verschillende technieken en materialen. Gemiddeld  aantal cursisten is tussen de 3 en 10 personen. Tijdens de workshop zal er koffie en thee geschonken worden en krijg je wat lekkers erbij.

Opgeven kan via: info@lynko.nl of telefonisch: 0653501498

De workshop is bevestigd na betaling

Voorwaarden workshops

Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour.Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via LYNKO zelf geeft wel recht op retour van het geld.


Waarom LYNKO?

Tevreden klanten, al vele workshops,
met succes georganiseerd, wij zijn door heel Nederland te boeken, unieke en hippe workshops, je hebt geen ervaring nodig, de workshops gaan met de seizoenen mee.

 

Locatie:

Op locatie (let op! alleen begaande grond of er moet een lift aanwezig zijn dit ivm rolstoel/ slecht ter been) Ik neem alle spullen mee en kom naar je toe. Er komen dan wel reiskosten bij van € 0,29 per kilometer.
Of jullie komen gezellig naar hier in Uden en ik zorg dan natuurlijk voor koffie, thee en wat lekkers


Bel gerust even en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op
06 – 53501498 of stuur je vraag naar info@lynko.nl