Heb jij altijd al willen leren haken? Maar het is er nooit van gekomen? Of ben je de techniek gewoon vergeten?

Pak nu je kans en meld je snel aan voor een van onze creatieve workshops. 

Een eigen haakwerk en dat helemaal door je zelf gemaakt. In deze les (voor beginners) ga ik je stap voor stap aan het werk zetten en leer jij de basis van het haken. De workshop zal ongeveer 2 uur duren. Wat ga je allemaal leren? Je gaat leren losse, vaste en stokjes haken. Na deze les kun je zelf aan de gang of kom je nog een keertje terug voor een gevorderde les?

 

Heb jij al ideeën? Of plannen gemaakt?

Uitverkocht

De basis leren haken (avond)

€ 29,95
Uitverkocht

Heb jij altijd al willen leren haken? Maar lukt het steeds maar niet? Grijp dan nu je kans en kom leren haken bij LYNKO. In de basis les leer jij losse, vaste en stokjes haken. Stap voor stap met goede uitleg van ons ga jij steeds meer technieken leren. Na de basis kun je beginnen aan het echte werk! Bv een eigen trui, een knuffel, een warme muts of wat dan ook.

LET OP dit zijn avond workshops van 19:00 tot 21:00 in het atelier bij LYNKO in Uden. 

Uitverkocht

Workshop mand haken

€ 29,95
Uitverkocht

Tijdens deze workshop ga je een start maken met haken van een mand. Tijdens deze workshop krijg je genoeg kennis om deze thuis af te maken. Je haakt deze met 100% katoen. Ook voor beginners is dit een zeer geschikte workshop.


Wat krijg je tijdens deze workshop:

  • 1 streng in kleur naar eigen wens.
  • Kopje koffie, thee, lekkers en natuurlijk veel gezelligheid.
  • Patroon van 3 verschillende maten mandjes.

 

Altijd al willen leren haken maar nooit gelukt? Ik leer je het leren!

1 op 1 krijg je les en leer je de fijne kneepjes van het haken.

Data en tijden in overleg. 

Kosten: €24,95 per uur incl. materiaal om mee te oefenen, koffie/thee en wat lekkers

 


Linda van LYNKO geeft geregeld een creatieve workshop in T' Handelshuys in Uden. Wij zien je graag een keertje bij ons voor het volgen van een van onze leuke creatieve workshops. Vanaf 3 personen zal de geplande workshop doorgaan. Vanaf 4 personen is het ook mogelijk om een eigen datum en tijd af te spreken op een andere dag.

 

De workshops zijn zeer divers en onder begeleiding goed te volgen ook voor mensen zonder ervaring. Wij werken met verschillende technieken en materialen. Gemiddeld  aantal cursisten is tussen de 3 en 10 personen. Tijdens de workshop zal er koffie en thee geschonken worden en krijg je wat lekkers erbij.

Heb je vragen? Dit kan via: info@lynko.nl of telefonisch via: 0653501498

De workshop is bevestigd na betaling

Voorwaarden workshops

Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour.Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via LYNKO zelf geeft wel recht op retour van het geld.