Heb jij altijd al willen leren haken? Maar het is er nooit van gekomen? Of ben je de techniek gewoon vergeten?

Pak nu je kans en meld je snel aan voor een van onze creatieve workshops. 

Een eigen haakwerk en dat helemaal door je zelf gemaakt. In deze les (voor beginners) ga ik je stap voor stap aan het werk zetten en leer jij de basis van het haken. De workshop zal ongeveer 2 uur duren. Wat ga je allemaal leren? Je gaat leren losse, vaste en stokjes haken. Na deze les kun je zelf aan de gang of kom je nog een keertje terug voor een gevorderde les?

 

Heb jij al ideeën? Of plannen gemaakt?

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.


Linda van LYNKO geeft creatieve workshops in T' Handelshuys in Uden. Wij zien je graag een keertje bij LYNKO voor het volgen van een creatieve workshop. De workshops zijn zeer divers en onder begeleiding goed te volgen ook voor mensen zonder ervaring. Wij werken met verschillende technieken en materialen. Gemiddeld aantal cursisten is tussen de 2 en 6 personen. Tijdens de workshop zal er koffie en thee geschonken worden en krijg je wat lekkers erbij.

Opgeven kan via: info@lynko.nl of telefonisch: 0653501498

De workshop is bevestigd na betaling
Voorwaarden workshops

Annulering van de workshop kan kosteloos gedaan worden tot 7 dagen voor aanvang. Annulering binnen de 4 dagen voor aanvang dan krijgt u 50% retour. Annuleer je binnen 48 uur voor aanvang geeft geen recht op geld terug. U kunt wel iemand anders in jou plaats sturen. Meld dit wel eventjes van te voren. Annulering via ons zelf geeft wel recht op retour van het geld.