Handgemaakte sieraden zijn helemaal hot! En wij doen hier graag aan mee met onze handgemaakte kettingen.

De garens van onze kettingen worden gemaakt van 100% gerecycled oeko-tex katoen, met een kern van polyester zodat het een zacht flexibel koord is.  Je maakt er de prachtigste chunky sieraden mee zoals onze kettingen. Hoe wordt het katoen garen geproduceerd: Oude kleding & textielafval wordt verzameld en gesorteerd op kleur, daarna wordt het versnipperd. De verschillende kleuren worden gemixt om tot prachtige kleuren  te komen. Het mengen van kleuren zorgt dat er zonder kleurstoffen, chemicaliën of extra water een constante kleur kan worden gemixt. Daarna wordt het katoen gesponnen tot garen en vervolgens getwijnt tot koord!

Chunky geweven kettingen.

Chunky gebreide kettingen.

Wist jij dit? Al onze sieraden worden met de hand gemaakt. Ieder item is een uniek product en met veel liefde gemaakt.

Prijs is incl. Verzendkosten. Lever tijd is 2 tot 5 werkdagen. Bestellingen worden verzonden met postnl. Sieraden worden verzonden in een brievenbus doos.

Als je niet tevreden bent met je bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan vergoeden wij zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. In het geval dat je enkel een deel van de bestelling terugstuurt, vergoeden wij enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.
In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan.