Macrame plantenhanger

Onze plantenhangers worden met de hand geknoopt met 3 mm of 5 mm getwijnd katoenkoord wat bestaat uit 42 draden. Waardoor het supersterk en slijtvast is. Onze plantenhangers zijn daardoor ook hartstikke geschikt voor buiten. Ook dit koord is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen

Een geweldige manier om je plant, pot of vaas mee op te hangen! Deze Plantenhanger is een trendy item in elk interieur. 

Omdat de plantenhangers handgemaakt worden, willen de lengten soms lichtelijk afwijken. LET OP! De plantenhanger(s) zijn excl. pot!
De meeste producten worden bij ons met de hand gemaakt. Vandaar dat wij een wat langere levertijd hebben dan dat je gewend bent. Wij zitten tussen de 2 a 5 werkdagen als het product niet op voorraad is. Onze producten worden met postNL verzonden.

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.
De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan vergoeden wij zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. In het geval dat je enkel een deel van de bestelling terugstuurt, vergoeden wij enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.
In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan. Maatwerk mag niet retour gestuurd worden.