Onze producten worden voornamelijk gemaakt van 100% gerecycled katoen. Het meeste koord is gemaakt van getwijnd katoen dat uit circa 42 draden bestaat. Hierdoor is het materiaal extra sterk en slijtvast. 

Oude kleding & textielafval wordt verzameld en gesorteerd op kleur, daarna wordt het versnipperd.

De verschillende kleuren worden gemixt om tot prachtige kleuren  te komen. Het mengen van kleuren zorgt dat er zonder kleurstoffen, chemicaliën of extra water een constante kleur kan worden gemixt.

Daarna wordt het katoen gesponnen tot garen en vervolgens getwijnt tot koord!

Dit garen voldoet aan de strengen eisen van STANDARD 100 OEKOTEX waarmee gegarandeerd wordt dat het vrij is van stoffen die de gezondheid & het milieu kunnen schaden. 

-vanaf nu te koop onze gehaakte mandjes-

Onze mandjes worden met de hand gemaakt, en gemaakt van 3mm katoenkoord. Waardoor het supersterk en slijtvast is. Onze mandjes zijn daardoor ook hartstikke geschikt voor binnen en  buiten. Dit koord is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen

Maten van de mandjes

M: doorsnee +/- 15-17cm  €9,95


Plantenhanger
vanaf €14,95

Mandje van stof
vanaf €8,95Macrame plantenhanger

Onze plantenhangers worden met de hand geknoopt met 3 mm of 5 mm getwijnd katoenkoord wat bestaat uit 42 draden. Waardoor het supersterk en slijtvast is. Onze plantenhangers zijn daardoor ook hartstikke geschikt voor buiten. Ook dit koord is helemaal vervaardigd van 100% gerecycled katoen

Een geweldige manier om je plant, pot of vaas mee op te hangen! Deze Plantenhanger is een trendy item in elk interieur. 

Omdat de plantenhangers handgemaakt worden, willen de lengten soms lichtelijk afwijken. LET OP! De plantenhanger(s) zijn excl. pot!


Nieuw.

De meeste producten worden bij ons met de hand gemaakt. Vandaar dat wij een wat langere levertijd hebben dan dat je gewend bent. Wij zitten tussen de 2 a 5 werkdagen als het product niet op voorraad is. Onze producten worden met postNL verzonden.

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.
De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan vergoeden wij zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. In het geval dat je enkel een deel van de bestelling terugstuurt, vergoeden wij enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.
In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan. Maatwerk mag niet retour gestuurd worden.