Hey hallo!

Linda Hendriks.

WIE BEN IK?
Hoi! Ik ben Linda Hendriks en ik ben het gezicht achter LYNKO. Ben een creatieve vormgever en ontwerp graag mijn eigen producten. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij diverse bedrijven. Het was het nét niet helemaal, dus na mijn studie besloot ik al snel om voor mijzelf te gaan beginnen. Door mijn beperkingen ben ik nu een stuk flexibeler dan wanneer ik voor een baas zou werken. Vind het heerlijk om mijn eigen tijd in te delen en dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn producten. In mei 2016 ben ik begonnen met LYNKO en tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds erg blij mee.
 

Ik maak heel graag creatieve producten! Zo is breien, haken en macrameeën een van mijn allerliefste bezigheden. Maar ik maak ook hele gave producten door middel van het gebruik van mijn plotter machine. Hiermee kan ik hele creatieve en persoonlijke producten maken. Vaak maakt dit een product juist nét af. Wat ik ermee kan? Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke babyrompertjes, een kaart met eigen tekst, een gepersonaliseerde raamsticker met naam of huisnummer, en nog veel meer leuke producten!

 

Omdat ik zo creatief ben deel ik mijn talenten ook graag met anderen. Dit doe ik bijvoorbeeld met het geven van creatieve workshops. Deze lessen vinden vooral in de middag of avond plaats. inschrijven kan via website van LYNKO.

Sinds juli 2019 zit ik met mijn atelier in 'T Handelshuys in Uden.

Kijk ook eens op 'T Handelshuys waar ik gevestigd zit met mijn bedrijf LYNKO

''Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt''