Hey hallo!

Linda Hendriks.

WIE BEN IK?
Hoi allemaal! Ik ben Linda Hendriks en ik ben het gezicht achter LYNKO. Ben nogal een creatieve vormgever en ontwerp graag mijn eigen producten. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij diverse bedrijven en ervaring op gedaan in het echte leven. Het was het allemaal maar net niet en besloot daarom een eigen weg te gaan volgen, na mijn studie besloot ik al snel om voor mijzelf te gaan beginnen. In mei 2016 ben ik begonnen met LYNKO en tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds heel erg blij mee. 
 

Ik maak heel graag creatieve producten! Zo is breien, haken en macrameeën een van mijn allerliefste bezigheden.  Ook op grafisch gebied maak ik de mooiste creaties. Zo ontwerp ik kaarten, stickers, teksten voor (op materiaal) speciale gelegenheden, en nog veel meer.

Ook geef ik enorm graag workshops aan andere. en deel ik graag mijn talent met andere. Zo geef ik haak, brei en macramé lessen. Dit doe ik in mijn eigen atelier in 'T Handelshuys in Uden. Inschrijven kan via website van LYNKO. 

Jullie zijn altijd van harte welkom! Ook heb ik een aantal verkooppunten in Nederland. Kijk op onze contact pagina waar onze verkooppunten zitten.

Sinds juli 2019 zit ik met mijn atelier in 'T Handelshuys in Uden.

Neem ook eens een kijkje op 
'T Handelshuys waar ik gevestigd zit met mijn bedrijf LYNKO.

''Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt''